sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Paaiestraat 17
  2500 Lier
 • +32 3 488 21 92
 • Website

DEUFOL België

Waarom is DEUFOL de beste keuze voor jou?

Deufol is jouw expert voor verpakking en logistiek. We ontwerpen en produceren de juiste verpakking voor jouw goederen. We verpakken ze professioneel. We verzorgen je transport en logistiek. Van ontvangst, stockage en bewerken over verpakking en omverpakking tot distributie, export en verscheping. Groot, klein, zwaar, hoogtechnologisch, breekbaar, gevaarlijk, industrieel, infrastructuur, medisch, of kunst en antiek... Deufol zorgt voor de juiste verpakking en logistiek! Voor alle soorten goederen. Uit elke sector. WE FOCUS ON PACKAGING + SUPPLY CHAIN LIMITS...AND REMOVE THEM!

Meer over DEUFOL:

Deufol is jouw expert voor verpakking en logistiek. We ontwerpen en produceren de juiste verpakking voor jouw goederen. We verpakken ze professioneel. We verzorgen je transport en logistiek. Van ontvangst, stockage en bewerken over verpakking en omverpakking tot distributie, export en verscheping. Groot, klein, zwaar, hoogtechnologisch, breekbaar, gevaarlijk, industrieel, infrastructuur, medisch, of kunst en antiek... Deufol zorgt voor de juiste verpakking en logistiek! Voor alle soorten goederen. Uit elke sector. Deufol, een wereldspeler in verpakking, logistiek en de toeleveringsketen. WE FOCUS ON PACKAGING + SUPPLY CHAIN LIMITS...AND REMOVE THEM!

Wat kan DEUFOL je bieden?

Jouw industriële producten moeten onbeschadigd en op tijd op bestemming toekomen. De juiste verpakking is hiervoor essentieel. Een verpakking op maat van je product én de reisweg. Bij Deufol begrijpen we dat. Jouw uniek product heeft een een unieke verpakkingsoplossing nodig: Standaard (al dan niet herbruikbare) kisten voor serieproducten. Sterke transportbodems voor zware ladingen of grote installaties. Beschermende verpakkingen voor gevoelige elektronica en breekbare goederen. Veilige verpakkingen voor gevaarlijke goederen. Verpakkingen voor zeevracht, luchtvracht, baanvracht of vervoer per spoor. Verpakkingen met conservering voor langdurige opslag... Wij ontwerpen de verpakking die jij nodig hebt. Het juiste ontwerp met de juiste materialen! Voor goederen uit alle sectoren: Verpakking voor algemene industrie, energie, machinebouw, automobielindustrie, gezondheidszorg, luchtvaart, voedingsindustrie of infrastructuur... We zorgen dat onze verpakkingen en verpakkingsprocessen voldoen aan de specifieke eisen van je sector, je product , land van bestemming en internationale normen (zoals bijvoorbeeld ISPM-15). Met Deufol als jouw industrieel verpakkingsbedrijf kies je de juiste partner. Voor de juiste verpakking. Op maat van je product en het transport.

Wie gingen je voor?

Jouw industriële producten moeten onbeschadigd en op tijd op bestemming toekomen. De juiste verpakking is hiervoor essentieel. Een verpakking op maat van je product én de reisweg. Bij Deufol begrijpen we dat. Jouw uniek product heeft een een unieke verpakkingsoplossing nodig: Standaard (al dan niet herbruikbare) kisten voor serieproducten. Sterke transportbodems voor zware ladingen of grote installaties. Beschermende verpakkingen voor gevoelige elektronica en breekbare goederen. Veilige verpakkingen voor gevaarlijke goederen. Verpakkingen voor zeevracht, luchtvracht, baanvracht of vervoer per spoor. Verpakkingen met conservering voor langdurige opslag... Wij ontwerpen de verpakking die jij nodig hebt. Het juiste ontwerp met de juiste materialen! Voor goederen uit alle sectoren: Verpakking voor algemene industrie, energie, machinebouw, automobielindustrie, gezondheidszorg, luchtvaart, voedingsindustrie of infrastructuur... We zorgen dat onze verpakkingen en verpakkingsprocessen voldoen aan de specifieke eisen van je sector, je product , land van bestemming en internationale normen (zoals bijvoorbeeld ISPM-15). Met Deufol als jouw industrieel verpakkingsbedrijf kies je de juiste partner. Voor de juiste verpakking. Op maat van je product en het transport.DEUFOL België in het kort

Diensten

 • Ontwerpen van verpakkingen
 • Produceren van verpakkingen op maat
 • Transporteren
 • Verpakken

Soorten verpakkingen

 • Exportverpakking (ISPM15)
 • Folie
 • Hoezen
 • Karton