BRABOPAK BVBA


Uilenbaan 200 2160 Wommelgem
03/236.73.49 Klik om te bellen

Over BRABOPAK BVBA

Waarom is BRABOPAK BVBA de beste keuze voor u?

BRABOPAK Specialised in Packaging Meer dan 17 ervaren medewerkers Meer dan 30 jaar ervaring Snelle levering Groot assortiment Kwaliteitslabel BRC Goede service Bedrukkingen

Meer over BRABOPAK BVBA:

Brabopak is specialist in verpakkingen en onderhoudsproducten voor de retail- en foodsector. Door onze jarenlange ervaring in de sector, kunnen wij een uitgebreid gamma verpakkingen en onderhoudsproducten aanbieden voor supermarkten, de voedingsindustrie, traiteurs, vishandels, bakkers en slagers en dit aan snelle levertijden. Kwaliteit staat voor ons centraal. Sinds December 2015 hebben we een BRC certificaat behaald. Onze showroom van 300m² toont u in één keer al onze verpakkingen zodat u ongetwijfeld dat zal vinden wat u zoekt. Voor meer informatie bent u hier of in onze winkel meer dan welkom. Daarnaast kan ook een afspraak gemaakt worden met één van onze vertegenwoordigers.

Wat kan BRABOPAK BVBA u bieden?

Wij denken zoveel mogelijk mee op maat van onze klant. Zo bieden wij bedrukkingen aan op allerlei soorten zakken, op potjes, deksels, inpakpapier, etc. Dankzij rechtstreekse aankoop kan Brabopak u steeds de laagste prijs garanderen. Door onze massale aankopen en opslagcapaciteit van 6.300m² hebben wij bijna alle verpakkingsmaterialen die u nodig heeft voorradig.

Foto's

Brabopak Team

BRABOPAK BVBA in het kort

Diensten

Transporteren

Soorten verpakkingen

Composteerbare verpakkingen
EPS schalen
Folie
Hoezen
Karton
Kunststof
Papier

Onze locatie

Logo BRABOPAK BVBA

BRABOPAK BVBA

BRABOPAK BVBA


Uilenbaan 200 2160 Wommelgem
03/236.73.49 Klik om te bellen