Presa NV


Brusselsesteenweg 558 3090 Overijse
02 657 02 22 Klik om te bellen

40 jaar expertise op de markt
Uitstekende after-sale service
Uniek aanbod van totaaloplossingen

Over Presa NV

Presa, 40 jaar vakmanschap in verpakken, printen, etiketteren en controleren

Presa, gevestigd in Overijse, biedt u al 40 jaar kwalitatief hoogstaande totaaloplossingen voor de verpakking, de etikettering, de codering en de identificatie van al uw producten.

Onder de naam PRESAPACK stellen we u volgende verpakkingsoplossingen voor: sealmachines, krimpfolie machines, palletwikkelaars, wikkelmachines, vacuümkamers, flowpack machines (horizontale en verticale), bundelmachines, krimppistolen,...

Met PRESACODE bieden we u het volledige assortiment bestaande coderingstechnologieën: kleinkarakter en grootkarakter inkjet, laser, hoge resolutie, thermotransfer – voor de markering van producten, het printen van barcodes, datamatrix codes, batchnummers, enzovoorts. Deze reeks oplossingen voldoet aan de vereisten van alle productiesectoren, van de farmaceutische en de voedingssector tot de zware industrie. Deze technologieën zijn ontwikkeld door onze partners, wereldleiders in hun specialiteiten : Linx, Matthews, Solaris en Carl Valentin. Presa was de eerste verdeler van Linx in 1987 !

Het assortiment PRESALABEL omvat etiketteertoestellen, Print/Apply systemen, prijsweeg etiketteersystemen en desktop labelprinters en voldoet aan al uw behoeften inzake etikettering van producten en palletten in de meest veeleisende productieomgevingen (productiesnelheid, robuustheid, enz.). Onze partners zijn o.a. ALTech, Afinia, Toshiba, Carl Valentin en Leich und Mehl.

Met PRESACONTROL bieden we u enerzijds mobiele barcode scanners van Datalogic en anderzijds een uitgebreid assortiment controle- en inspectiesystemen van het merk Pen-Tec.

Along Your Lines

Foto's

Presa Logo

Presa NV in het kort

Diensten

Verpakken

Soorten verpakkingen

Composteerbare verpakkingen
Folie
Hoezen
Kunststof

Certificeringen

ISO 9001:2015

VCA*

Onze locatie

Presa NV


Brusselsesteenweg 558 3090 Overijse
02 657 02 22 Klik om te bellen